Bakom sidan finner du mig, Ennie Kramer.
En dalkulla som bor söder om Stockholm och har genuina råvaror och bakning som stort intresse.
Jag skapade Lyckas med bakning då jag tyckte att det saknades en hemsida, som gav mer än bara recept och bilder.
Här finner du även rådgivning,  fakta och konkreta tips för att lyckas.

Jag har nu tagit en paus från skrivandet, kanske dyker det upp ett spontant inlägg då och då.
Men allt på sidan är fortfarande aktuellt.

Jag önskar dig en trevlig läsning,
och allra mest, att du bättre ska lyckas med din bakning.

Med bästa hälsningar,
Ennie Kramer

 


Ett axplock om vad ni läsare tycker
  • Tack för underbara tips, din sida är magisk!!!
  • Hej hopp! Jag är så glad att jag hittat din blogg! Bästa och mest pedagogiska tipsen jag hittat! Idag satte jag din vetedeg och gjorde de första saffransbullarna i mitt 45-åriga liv som jag faktiskt är nöjd med. Så nöjd att jag vågar ge bort dem . Jag har jobbat i kök men bakning har alltid varit min svaga sida. Nu vill jag prova alla dina recept, tips och trix. Ser fram emot julledigheten. Nu skall det bakas!
  • Hej! Tack för fantastiska recept 🙂 Allt jag har testat har blivit perfekt!
  • Morotskakan var jättegod! En arbetskamrat sa: Det är den godare morotskaka jag någonsin ätit! Helt seriöst!
  • Jag blev så överlycklig när jag hittade din blogg idag! Jag suger i mig all kunskap jag kan hitta om bakningstekniker och -kemi (vilket det inte skrivs jättemycket om) och din blogg känns ju som en fullkomlig guldgruva!
  • Det mest fantastiska jag sett! Helt ljuvligt och vackert, sen mkt tydliga beskrivningar!! Uppskattas!!
  • Fantastisk baksida! Allt e så himmla bra förklarat. I detalj. Super. Det enda jag skulle önska mig e mer recept.
  • Din blogg är super toppen. Recepten är jättebra, kollar alltid här när jag ska baka något gott
  • Det överlägset bästa receptet på rulltårta hittills, och då har jag försökt länge!
  • Vilken liten guldgruva! Så otroligt bra med en massa tips och råd om vad man behöver tänka på. Toppen att du även förklarar varför man ska göra si eller så. Kommer definitivt att kika in här när jag behöver lite vägledning. Ha en toppendag!
  • Tack för värdefulla tips om hur man får den perfekta marängen!
  • Du har verkligen en fin blogg! Roligt att läsa om bakgrunderna till olika recept.
  • Hej och tack för en fantastisk blogg. Jag har gjort de flesta av dina recept - det blir alltid superbra!
  • Jag har med mycket stort intresse läst mig igenom en hel del på din blogg och tycker du har väldigt intressanta recept. Du gör det på ett enkelt sätt utan att överdriva och ändå på ett proffsigt sätt jämfört med de flesta bakböcker man hittar i handeln.
  • Har precis hittat din blogg. Letade efter recept på stora muffins. De ska säljas på min dotters klassresa. Suverän och tydlig. Tack för det.
  • Fantastisk sida!! Så många bra tips och massa inspiration.
  • Hej, tack för en helt fantastisk sida!! Har bakat såväl muffinsen som kladdkakan och väntar med spänning på att smaka dem.
  • När kommer du ut med en bok med alla fiffiga tips, råd och recept?
  • Skulle det bli en bok så vet jag vad jag önskar mig till julklapp!

Synpunkter - Frågor - Samarbete

Mail: info@lyckasmedbakning.nu
Insta: @lyckasmedbakning

Facebook: Lyckas med Bakning


Ange din mailadress för att prenumerera på de senaste blogginläggen!

 

8 thoughts on “

  1. Vilken liten guldgruva! Så otroligt bra med en massa tips och råd om vad man behöver tänka på. Toppen att du även förklarar varför man ska göra si eller så. Kommer definitivt att kika in här när jag behöver lite vägledning. Ha en toppendag! ☺

  2. Hej…i ett engelskt bakprogram skulle de göra Parmentier….är det samma som Pariservåfflor som min mormor tyckte så mycket om…?
    Är ny på din sida och tycker den verkar väldigt innehållsrik och intressant, bra helt enkelt!
    Eva

    1. Hej Eva!
      Tyvärr vet jag inte om det är samma sak som pariservåfflor. Önskar jag kunde svara på din fråga! Men kanske är det någon annan som läser detta och kan svaret?
      Tack snälla för att du tog dig tid att skriva att du tycker om sidan.
      Bästa hälsningar, Ennie

  3. Har precis hittat din blogg. Letade efter recept på stora muffins. De ska säljas på min dotters klassresa. Suverän och tydlig. Tack för det.

    1. Tack snälla för din fina kommentar!
      Hoppas du blir nöjd med muffinsen.
      Vänligen Ennie

  4. Hej,
    Återigen tack för en fantastisk sida!

    Jag undrar om du har ett bra recept på en god och frasig ”matpajdeg”?
    Vissa skriver med ägg andra utan, har du bra tips och råd är jag mer än tacksam.
    Trevlig helg!
    Mvh Michaela

    1. Hej Michaela! Jag har inget recept på rak arm. Men vet att många matpajsdegar som är frasiga, brukar innehålla ister eller kokosfett. Googla få se om du får upp något recept med dessa ingredienser 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *