11 maj, 201715 augusti, 2017Passionscurd - Krämfyllning till tårta och dessert, SÅS, KRÄM & FYLLNINGAR Passionscurd – Perfekt till tårta och dessert Passionscurd. Sötsyrlig, krämig och gyllengul. Denna kräm är väldigt användbar. Använd som […]
7 maj, 20179 augusti, 2017Delicatobollar - Hemgjorda delicatobollar som blir riktigt krämiga, KONDISBITAR Hemgjorda Delicatobollar Delicatobollar – en krämig chokladboll med mockasmak täckt med kokosflingor. Dessa blir lika […]
30 mars, 20179 augusti, 2017BRÖD, Scones - oemotståndliga mini-scones Oemotståndliga Mini-Scones Nybakade Scones en lördag eller söndagsmorgon känns lyxigt. Eller varför inte till […]
22 mars, 20179 augusti, 2017DESSERT, Frasvåfflor - Frasigaste våfflorna Det bästa receptet på Frasvåfflor Frasvåfflor, makalöst gott. Med lättvispad grädde och smakrik sylt. För att få […]
18 februari, 201714 augusti, 2017Korintkakor - Perfekt spröd småkaka, SMÅKAKOR Korintkakor – Lyckas med småkakor Korintkakor. Nybakade, spröda och smöriga småkakor. Jag åt mina korintkakor utomhus, […]
12 februari, 20179 augusti, 2017KONDISBITAR, Vaniljhjärta - Perfekt bakverk till alla hjärtans dag Lyckas med Vaniljhjärta Vaniljhjärta, ett perfekt bakverk till alla hjärtans dag. Vaniljhjärta består av en […]
5 februari, 20179 augusti, 2017Budapestbakelser - Precis som på konditori, TÅRTOR & BAKELSER Budapestbakelser – En klassiker som alla älskar Budapestbakelser, en mjukseg hasselnötsmaräng fylld med lättvispad grädde och bär. Jag har […]
29 januari, 20179 augusti, 2017DESSERT, Semmelkladdkaka - Perfekt segkladdig Semmelkladdkaka – Galet god kladdkaka Det viktigaste när man gör kladdkaka är att inte grädda den […]